NUVÆRENDE PROJEKTER

TN Udvikling starter udviklingen op på Nørresundby Havnefront. Der har igennem flere år pågået en udvikling på vestsiden af Nørresundbys Havnefront, men nu starter udviklingen op på Østsiden.

TN Udvikling kan tilbyde et kontorhus på ca. 10.000 kvm med egen parkeringspladser. Projektet kan udformes efter brugers ønsker. For nærmere info kontakt Torben Nielsen.

AFSLUTTEDE PROJEKTER

TN Udvikling er startet i november 2013. Selskabet er ejet 50% af Torben Nielsen og 50% af KPC, Herning.

 

Idégrundlag

TN Udvikling er et udviklingsselskab, som udvikler bolig- og erhvervsejendomme sammen med de bedste i branchen. TN Udviklings faste samarbejdespartnere er KPC og Raundal og Moesby (KPC ejer 40% af R&M ). Øvrige samarbejdespartnere sammensættes efter behov til de enkelte projekter.

 

Investorsamarbejde 

Direktør Torben Nielsen, som gennem 15 år har være direktør og partner i erhvervsmægler virksomheden Colliers, har opbygget et stærkt netværk til investorer, og det er hensigten at afsætte de projekter, der udvikles, på et meget tidligt tidspunkt, således at investor også kan få indflydelse på projektet, hvis det ønskes. Potentielle investorer er velkomne til at kontakte Torben Nielsen for at drøfte et samarbejde.

 

Grund/projekt-sælgere

Torben Nielsen har igennem mange år udviklet mange projekter for Danish Crown og DSB m.fl. TN udvikling søger kontakt til virksomheder, der ønsker at afhænde deres ejendom. TN udvikling kan tilbyde et direkte køb eller et samarbejde omkring udvikling af den pågældende ejendom.

Geografi

TN udvikling søger primært efter ejendomme i de største byer i DK.

Advisory Board

Hos TN Udvikling A/S anvender vi Advisory Board aktivt, og på baggrund heraf har vi sammensat et godt team bestående af:

Jens Christian Munk
Der er ejer af virksomheden ”Sand|Munk”, som arbejder med rådgivning, bestyrelsesarbejde og coaching. Herudover har Jens Christian Munk arbejdet som kommunaldirektør for Aalborg Kommune, og forud herfor har han blandt andet været både vicekommunaldirektør og direktør for Skole- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.

Torben Søgaard Jensen
Der er medlem af Styregruppen Nordjyllands Historiske Museum - REGAN Vest. En styregruppe som arbejder for udvikling af REGAN Vest-anlægget med henblik på offentlig adgang fra år 2020. Herudover er Torben Søgaard Jensen forhenværende regionsdirektør i rådgivningsvirksomheden Cowi A/S samt sidder i adskillige bestyrelser.

TN UDVIKLING A/S støtter  

Torben Nielsen

E-mail: tn@tn-udv.dk
Telefon:    40 96 99 66
TN Udvikling A/S
Porsvej 2, 1. sal
9000 Aalborg

Samarbejdspartner:
KPC Herning A/S
Dalgasgade 25, 6. sal
7400 Herning